Loading...
Home 2018-06-01T14:35:43+00:00

Kruasan Sweet

Me mbushje Çokollate

Kruasan me brumë të butë dhe me mbushje çokollate, të jep energjinë e nevojshme për gjatë gjithë ditës!

MADHËSIA:  45-60-80-110 gr

ME SHUME

Kruasan Sweet

Me mbushje Qershie

Kruasan me mbushje qershie, për ju që ushqeheni shëndetshëm!

MADHËSIA:  45-60-80-110 gr

ME SHUME

Sweet Mini Choco

Paketim i ri me 7 kruasan të vegjël. I gjeni me mbushje Çokollate ose Qershie!

ME SHUME

Sweet Mini Cherry

Sjellim te ju paketimin e ri me 15 Mini Kruasan me Mbushje Çokollate ose Qershie

ME SHUME

Shija e vërtet e bakllavasë vjen te ju në formë të vecantë dhe me një paketim unik! 250gr/1kg

Një Kruasan

Filloni ditën tuaj në mënyrën më të mirë. Shijoni një kruasan.

Croissants

Të jep energji

Mëso më shumë rreth gamës së produkteve tona.

Biskota

Në cdo moment

Na ndiqni në rrjetet tona sociale për të rejat më të fundit.

Instagram

 cdo moment, jemi online!

Mos ngurroni të na shkruani për bashkëpunim apo informacion rreth produkteve tona.

Na Kontaktoni
Katalogu i Produkteve