Loading...
Croissants 2018-06-01T13:43:33+00:00

Sweet Chocolate

Kruasan me brumë të butë dhe me mbushje çokollate, të jep energjinë e nevojshme për gjatë gjithë ditës!

Junior | Mid Max | Big

Pesha : 45gr, 60 gr, 80gr, 110gr

Sweet Cherry

Kruasan me mbushje qershie, për ju që kujdeseni për veten!

Junior | Mid Max | Big

Pesha : 40gr, 60gr, 80gr, 110gr

Shumë shije,

gjithmonë pranë jush!